De Hofshoeve - Nicolaasweg 7 - 7025 DL Halle - T:0314 631355 - E: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.
English Deutsch
Hofshoeve : Pension en mini-camping in Halle - Achterhoek

Voeg een bericht toe


Henny en Gerrie: Gastvrije

Na een mooie fietstocht langs de boeren camping dachten we even een bakkie te doen bij de Fam Hofs camping.

Teleurstelling was groot toen we ontdenkte dat we een lekkeband hadden.

De vader van de eigenaar heeft ons de band geplakt en na een lekker bordje soep met vla konden we onze fiets tocht weer voortzetten.

Noemen ze dit geen vrienden dienst? van ons krijg de oude heer Hofs ........de WARME DOCHE

Dank voor jullie hulp en gastvrijheid top!

Henny en Gerrie


maandag 11 mei 2015
Tineke: weekend 16/17/18 aug. 2013

Wij zijn net terug uit Halle waar we met z,n drieen in de trekkerhut hebben gelogeerd. We hebben genoten van ons verblijf op de Hofshoeve. Het is een prachtig ,opgezette camping met ruime plaatsen, veel groen en overzichtelijk. Het sanitair is erg schoon en alles aanwezig. Ook de trekkershut is met zorg en kleur ingericht en werkelijk alles is aanwezig.Wij grapten dat we een magnetron, klamboe, oven,sateliet t.v misten maar alles is in de puntjes verzorgd.

Anke en Andre zijn enthousiaste en behulpzame mensen die er veel voor over hebben om je een aangename tijd te bezorgen. Wij hebben, mede door het zonnige weer, de prachtige Kerkenpad-fietsroute (uitgezet door Anke) en het verblijf op de Hofshoeve ,een heerlijk weekend gehad.

Wij zeggen...houdoe en bedankt en we komen zeker terug....

Groeten Martha, Ans en Tineke.

 


zondag 18 augustus 2013
Karin, Wim, Jesse en Kyra: Vakantie 2013

Onze kampeervakantie hebben we doorgebracht in Halle bij de Hofshoeve. Wat een geweldige ervaring. Gastvrije ontvangst met koffie en fris, keurig schoon sanitair met toiletpapier. En onze kinderen (5 en 7) hebben zich geweldig vermaakt. We zullen jullie bij al onze vrienden aanraden! Zeker tot ziens.


zondag 21 juli 2013
Janneke en Pim: Pension Hofshoeve

Vorige week waren wij een paar dagen in uw pension. We hebben het erg naar onze zin gehad. Na een lekker, uitgebreid ontbijt op de fiets de omgeving verkennen. De kerkepaden van Zieuwent en Marienvelde raden wij iedereen aan. Ook Zutphen en Bredevoort waren prachtig. Tot Ziens!


woensdag 15 mei 2013
Familie Hoebenga: Vakantie!

Familie Hofs, wij willen jullie bedanken voor de fijne dagen die we op jullie camping hebben doorgebracht. We hebben genoten: van de omgeving, van jullie tips, van de camping, het prachtige toiletgebouw (met toiletpapier en zeep!) Jullie zien ons zeker terug!


woensdag 15 mei 2013
 
Powered by Phoca Guestbook